Tahkoniemi 2

Tällä sivulla on tietoa Tahkoniemi 2-rippikouluryhmän tutustumisjakson päivämääristä, leiristä ja konfirmaatiosta. Mikäli tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä rippikoulutyöstä vastaavaan työntekijään, Sanna Kettuseen.

Leiri 23.-30.7.2019 ja konfirmaatio 4.8.2019 klo 10

Kotiseurakuntaan tutustuminen

Ennen rippikoulun leiriä, jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakuntaan tutustumisen käymällä erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa. Pihtiputaan seurakunnalla on käytössä Rippikoulukortti, johon nuori kerää allekirjoitukset tapahtumissa työskenteleviltä seurakunnan työntekijöiltä.

Kotiseurakuntaan tutustumisjakso loppuu Riparihärveliin, joka on lauantaina 25.5.2019 klo 10-14 Tahkoniemen leirikeskuksessa.

Poissaolojen korvaaminen

Jos rippikoululainen ei pääse johonkin tapahtumaan, poissaolo tulee korvata käymällä toisessa samankaltaisessa tapahtumassa. Joistakin tapahtumista on annettu jo etukäteen vaihtoehto.

Nuortenillan poissaolo korvataan nuorteniltakäynnillä ja messu messukäynnillä. Ryhmän opetus- ja messupäivät korvataan osallistumalla Tahkoniemi 1 –ryhmän vastaaviin päiviin (la 6.4. klo 12-16 & su 7.4. klo 9:30-13).

Mahdollisista poissaoloista tulee ilmoittaa rippikoulutyöstä vastaavalle työntekijälle.

Rippikoulukortti palautetaan täytettynä Riparihärveliin 25.5.2019.

Vanhempaintapaaminen sunnuntaina 31.3. klo 11-13

Vanhempaintapaaminen on Sallilan seurakuntasalissa rippikouluryhmän messun jälkeen. Nuorten vanhemmat ja huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita rippikoululaisten valmistelemaan messuun ennen vanhempaintapaamista! Vanhempaintapaamisen aikana rippikoululaisille on ohjelmaa Sallilan nuortentiloissa.

Rippikoulukortti

Korttiin tulee kerätä merkinnät seuraavista tapahtumista:

joulukuu 2018 Kauneimmat joululaulut
ke 23.1. klo 17-18:30 Rippikouluryhmän oma tutustumisilta Sallilan alakerrassa

la 30.3. klo 10-14

JA

su 31.3. klo 9:30-13

Ryhmän opetus seurakuntakeskus Sallilassa

JA

Ryhmän messu Pääkirkossa

pe 5.4. klo 17:30-24 Valoa Yössä –konserttiretki Haapajärvellä
la 13.4. klo 10-14 Yhteisvastuukeräys (aloitus Sallilan seurakuntasalissa)

to 18.4. klo 19

TAI

la 20.4. klo 23

Kiirastorstain messu

TAI

Pääsiäisyön messu

haluamasi ajankohta Nuortenilta
haluamasi ajankohta Messu

haluamasi ajankohta

Vapaavalintainen Pihtiputaan seurakunnan tapahtuma

Rippikoululeiri

Leiriajanjakso on 23.-30.7.2019 Tahkoniemen leirikeskuksessa. Lisätietoja leiristä lähetetään leirikirjeessä keväällä. Kirjeen yhteydessä tulee Tiedustelulomake, joka tulee täyttää ja palauttaa seurakunnan nuorisotoimistoon ennen leiriä.

Konfirmaatio

Tahkoniemi 2 -rippikoulun konfirmaatio on Pihtiputaan pääkirkossa su 4.8.2019 klo 10. Rippikoululaiset tulevat paikalle klo 9 mennessä.

Konfirmaatiojuhlassa toivomme, että rippikoulunuorta tulee siunaamaan kummi tai joku nuoren läheinen. Voitte tiedottaa tästä etukäteen kyseiselle henkilölle/henkilöille.