Tahkoniemi 2

Tälle sivulle tulee tietoja Tahkoniemi 2-rippikouluryhmän tutustumisjakson päivämääristä, leiristä ja konfirmaatiosta. Mikäli tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä rippikoulutyöstä vastaavaan työntekijöihin, Maria Pirttinen tai Tuomas Hurme.

Leiri 12.-17.10.2020 ja konfirmaatio 18.10.2020 klo 10

Kotiseurakuntaan tutustuminen

Ennen rippikoulun leiriä, jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakuntaan tutustumisen käymällä erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa. Pihtiputaan seurakunnalla on käytössä Rippikoulukortti, johon nuori kerää allekirjoitukset tapahtumissa työskenteleviltä seurakunnan työntekijöiltä.

Kotiseurakuntaan tutustumisjakso loppuu Riparihärveliin.

Rippikoulukortti

Korttiin tulee kerätä merkinnät seuraavista tapahtumista:

Rippikoululeiri

Leiriajanjakso on 12.-17.10.2020 Tahkoniemen leirikeskuksessa. Lisätietoja leiristä lähetetään leirikirjeessä keväällä. Kirjeen yhteydessä tulee Tiedustelulomake, joka tulee täyttää ja palauttaa seurakunnan nuorisotoimistoon ennen leiriä.

Konfirmaatio

Tahkoniemi 2 -rippikoulun konfirmaatio on Pihtiputaan pääkirkossa su 18.10.2020  klo 10. Rippikoululaiset tulevat paikalle klo 9 mennessä.

Konfirmaatiojuhlassa toivomme, että rippikoulunuorta tulee siunaamaan kummi tai joku nuoren läheinen. Voitte tiedottaa tästä etukäteen kyseiselle henkilölle/henkilöille.