Kansainvälinen senioritanssi

Nimestään huolimatta senioritanssi on hauskaa tanssillista liikuntaa kaiken ikäisille. Kansainvälinen senioritanssi käsittää ohjelmiston, joka on sama kaikkialla maailmassa. Jos siis opettelet tanssin Muurasjärvellä, voit tanssia sitä esimerkiksi kansainvälisessä kokoontumisessa Ranskassa. Ohjaaja on koulutettu, ohjaajaluvan saanut henkilö, joka on myös rekisteröitynyt senioritanssiohjaajarekisteriin.

Tanssit on laadittu niin, että kuka tahansa pystyy tulemaan mukaan harrastamaan, hyppyjä tai kyykkyjä ei ole, ja askeleet oppii harjoittelemalla. Tyypillisiä askeleita ovat esimerkiksi vaihtoaskeleet, kävelyaskeleet eteen ja taakse, valssiaskel ja sivuaskeleet. Kaikki tanssit tanssitaan piirissä tai paripiirissä ja paria vaihdetaan tanssin aikana useaan kertaan. Tiukkoja tanssirooleja ei ole, vaan viejän ja seuraajan rooleja voidaan vaihdella niin, että halukkaat saavat opetella molemmat roolit. 

Kansainvälisten senioritanssien lisäksi Muurasjärven ryhmässä tanssitaan vanhoja seuratansseja, tanhuja ja ohjaajan itse laatimia tansseja, aina mitä milloinkin. Tansseja myös kerrataan, jotta jo aiemmin opitutkin jäisivät mieleen. Ikärajoja ei ole, eikä ylärajaa osallistujamäärälle. Omaa paria ei myöskään tarvitse tuoda mukana, pari löytyy paikan päältä. Jalkineina käytämme joko lattiaa värjäämättömiä sisätanssikenkiä tai -tossuja, tai villasukkaa tms. Vesipullo kannattaa ottaa mukaan!

 

23.7 ja 25.7 Yleiset löhöilypäivät Tahkoniemessä klo 11.00-17.00.

Voit uida, saunoa, pelailla, ottaa aurinkoa, paistaa makkaraa, viettää aikaa perheesi kanssa ym

Naiset saunavuorot parittomilla tunneilla klo 11, 13 ja 15

Miehet saunavuorot parillisilla tunneilla klo 12, 14, 16

Ei ilmoittautumista!!

 

YÖ Puolijoukkue teltassa 24-25.8 ( Paikka vielä avoin)

Aloittelemme klo 13.00 ja lopettelemme seuraavana päivänä klo 12.00.

Ilmoittautumiset 9.8 mennessä sähköpostiin tarmo.u.repo@gmail.com

Ilmoita osallistujien nimet, osoite, ruoka allergiat ja alaikäisistä syntymävuosi.

Os.maksu 5 e.

Touhupiiri

Touhupiiri on iloisen yhdessäolon käsityöpiiri, joka kokoontuu parillisten viikkojen tiistaisin klo 13-15 Sallilassa. Touhupiiri on avoin kaikille.  Teemme kaikenlaisia käsitöitä lahjoituksiin ja myytäväksi esimerkiksi sukkia, asusteita, sytomyssyjä. Ilahdutamme vanhuksia syntymäpäivinä ja jouluna upeilla tuotoksilla.  Halukkaat voivat valmistaa sytomyssyjä Keski-Suomen sairaanhoitopiirille (syöpäpotilaille).

Arja Pasanen vastaa Touhupiirin toiminnasta. 

Touhupiiriin voit myös tulla vaikka vain kahville ja tapaamaan muita, jos et oli käsityöihmisiä. Joka kerta kahvittelemme ja kahviraha 2€ käytetään kirkon ulkomaanavun Naisten Pankin tukemiseen.  

Syksyllä 2024 Touhupiirin kokoontumiset ovat seuraavasti:

3.9., 17.9., 1.10., 15.10., 29.10., 12.11., 26.11. ja 10.12.

Lue lisää lähetystyön toiminnasta Lähetys-välilehdeltä!

Lahjotettaviin käsitöihin saat tarvikkeet seurakunnalta. Tule rohkeasti mukaan, meillä on kivaa!