Lähetystyö

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan käskyyn!

Matt.28:18-20

Minulle on annettu kaikki valta
taivaassa ja maan päällä.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat
minun opetuslapsikseni:
kastakaa heitä
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea,
mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.
Ja katso, minä olen teidän kanssanne
kaikki päivät maailman loppuun asti.

Pihtiputaan seurakunnan nimikkolähetti on Arja Koskinen, joka toimii latinalaisessa Amerikassa. Hän tekee työtä esimerkiksi alkuperäiskansojen ja etnisten vähemmistöjen parissa Boliviassa, Kolumbiassa ja Venetzuelassa. Arja Koskisen lähetyssopimus alkoi vuoden 2015 alusta. Toisena lähettinämme on aloittanut Kari-Antti Kitunen, jonka toiminta-alue on Tansania. Molemmat lähetit toimivat Suomen Lähetysseurassa.

Arja Pasanen vastaa Touhupiirin toiminnasta. Touhupiiri on käsityöpiiri, joka kokoontuu kahden viikon välein ja jonka toiminnan tuottoa käytetään seurakunnan kummityön kohteisiin.

Touhupiiri on avoin kaikille. Sinne voi tulla vaikka vain kahville (hinta 2€) ja seurustelemaan, mutta jos olet käsityötaitoinen, voit samalla neuloa tai virkata lahjoitettavaksi tai lähetysmyyjäisiin sukkia, asusteita, peittoja, sytomyssyjä ym.  Seurakunta tarjoaa langat ja tarvikkeet, ja voit tehdä käsitöitä myös kotona.

Tervetuloa mukaan!

Touhupiiri

Touhupiiri on iloisen yhdessäolon käsityöpiiri, joka kokoontuu parillisten viikkojen tiistaina klo 14-16 Sallilassa. Touhupiiri on avoin kaikille.  Teemme kaikenlaisia käsitöitä lahjoituksiin ja myytäväksi esimerkiksi sukkia, asusteita, sytomyssyjä. Ilahdutamme vanhuksia syntymäpäivinä ja jouluna upeilla tuotoksilla.  Halukkaat voivat valmistaa sytomyssyjä Keski-Suomen sairaanhoitopiirille (syöpäpotilaille).

Arja Pasanen vastaa Touhupiirin toiminnasta. Touhupiirin tuotoilla kannatetaan kummikohteita, vammaisia lapsia ja nuoria Nepalissa ja lasten turvakoti Dikonia Viipurissa.

Tervetuloa mukaan!

Joka kerta kahvittelemme seurakunnan emännän herkkujen kera ja kahviraha 2€ käytetään kummikohteiden tukemiseen.

Syksyllä 2022 touhupiirin kokoontumiset ovat seuraavasti:

6.9., 20.9., 4.10., 18.10., 1.11., 15.11., 29.11., 13.12.

Lahjotettaviin käsitöihin saat tarvikkeet seurakunnalta. Tule rohkeasti mukaan, meillä on kivaa!

Tulossa syksyllä:

Lähetyspäivä su 11.9.  Vieraaksemme saapuu nimikkolähettimme Kari-Antti Kitunen Tansaniasta. Aloitamme lähetysmessulla pääkirkossa klo 10, jonka jälkeen siirrymme Sallilaan lounaalle. Kari-Antti kertoo elämästä Tansaniasta ja työstään raamattukoulun opettajana.
Lounaslipun hinta on 10/5€ ja sillä tuetaan Kari-Antin työtä.

Kävele naisille ammatti-tapahtuma 24.9. Lisätietoja kerrotaan myöhemmin.

Erilaisia käsitöitä pitkän pöydän päällä.
Touhupiirin käsitöitä