Lähetystyö

Pihtiputaan seurakunnan nimikkolähetti on Arja Koskinen, joka toimii latinalaisessa Amerikassa. Hän tekee työtä esimerkiksi alkuperäiskansojen ja etnisten vähemmistöjen parissa Boliviassa, Kolumbiassa ja Venetzuelassa. Arja Koskisen lähetyssopimus alkoi vuoden 2015 alusta. Toisena lähettinämme on aloittanut Kari-Antti Kitunen, jonka toiminta-alue on Tansania. Molemmat lähetit toimivat Suomen Lähetysseurassa.

Seurakunnan vapaaehtoisena lähetyssihteerinä toimii Arja Pasanen, joka vastaa lähetyksen Touhupiirin toiminnasta. Touhupiiri on käsityöpiiri, joka kokoontuu kahden viikon välein ja jonka toiminnan tuottoa käytetään seurakunnan kummityön kohteisiin.

Touhupiiri on avoin kaikille. Sinne voi tulla vaikka vain kahville (hinta 2€) ja seurustelemaan, mutta jos olet käsityötaitoinen, voit samalla neuloa tai virkata lahjoitettavaksi tai lähetysmyyjäisiin sukkia, asusteita, peittoja, nuttuja, sytomyssyjä ym.  Seurakunta tarjoaa langat ja tarvikkeet, ja voit tehdä käsitöitä myös kotona.

Touhupiirin tuotoilla kannatetaan kummikohteita, kivenhakkajien kylää Nepalissa ja lasten turvakoti Dikonia Viipurissa.

Tervetuloa mukaan!

Erilaisia käsitöitä pitkän pöydän päällä.