Lähetystyö

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan käskyyn!

Matt.28:18-20

Minulle on annettu kaikki valta
taivaassa ja maan päällä.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat
minun opetuslapsikseni:
kastakaa heitä
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea,
mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.
Ja katso, minä olen teidän kanssanne
kaikki päivät maailman loppuun asti.

 

 

Pihtiputaan seurakunta tukee lähetystyötä Suomen Lähetysseuran ja Medialähetys Sanansaattajien kautta. Lisäksi tuemme Pipliaseuran raamatunkäännöstyötä eri puolilla maailmaa, sekä lastenkoti Dikonia. 

Lähetystapahtumia järjestetään satunnaisesti vuoden mittaan, jo vakiintununut tempaus on Kävele naiselle ammatti, joka on järjestetty useana vuonna syksyisin. Kävelytapahtumalla kerätään varoja naisten koulutukseen hauraissa kehittyvissä maissa Naisten Pankin kautta. Lähetysiltoja ja lähettivierailuja on ollut vuosittain. 

Tervetuloa mukaan lähetystyön toimintaan! Mikäli olet kiinnostunut järjestämään lähetystapahtumaa, konserttia tai mitä keksitkään, ota yhteyttä Maaritiin puh. 040 765 2453

Touhupiiri

Touhupiiri on iloisen yhdessäolon käsityöpiiri, joka kokoontuu parillisten viikkojen tiistaina klo 13-15 Sallilassa. Touhupiiri on avoin kaikille.  Teemme kaikenlaisia käsitöitä lahjoituksiin ja myytäväksi esimerkiksi sukkia, asusteita, sytomyssyjä. Ilahdutamme vanhuksia syntymäpäivinä ja jouluna upeilla tuotoksilla.  Halukkaat voivat valmistaa sytomyssyjä Keski-Suomen sairaanhoitopiirille (syöpäpotilaille).

Arja Pasanen vastaa Touhupiirin toiminnasta. Touhupiirin tuotoilla kannatetaan kummikohteena Naisten Pankkia. Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun toimintataho, joka tukee hauraiden maiden naisten ammattikoulutusta ja auttaa naisia perustamaan esimerkiksi yrityksiä perheensä elättämiseksi. 

Touhupiiri on avoin kaikille. Sinne voi tulla vaikka vain kahville (hinta 2€) ja seurustelemaan, mutta jos olet käsityötaitoinen, voit samalla neuloa tai virkata lahjoitettavaksi tai lähetysmyyjäisiin sukkia, asusteita, peittoja, sytomyssyjä ym.  Seurakunta tarjoaa langat ja tarvikkeet, ja voit tehdä käsitöitä myös kotona. 

 

Tervetuloa mukaan!

Joka kerta kahvittelemme ja kahviraha 2€ käytetään kummikohteen tukemiseen.  

Keväällä 2024 Touhupiirin kokoontumiset ovat seuraavasti:

23.1., 6.2., 20.2., 5.3., 19.3., 2.4., 16.4., 30.4., 14.5. ja 29.5. (huom. keskiviikko!)

Helmikuun ensimmäisellä kerhokerralla saamme vieraaksemme Viitasaaren seurakunnan keskiviikkokerholaiset, jotka tulevat tutustumaan meidän toimintaamme. Ja toukokuussa viimeisellä kerhokerrallamme teemme vastavierailun Viitasaarelle. Aikataulut ym. tarkentuvat kevään mittaan. 

Lahjotettaviin käsitöihin saat tarvikkeet seurakunnalta. Tule rohkeasti mukaan, meillä on kivaa!

Erilaisia käsitöitä pitkän pöydän päällä.
Touhupiirin käsitöitä