Perhekirkko

Jumalanpalvelus on aina kaikenikäisten yhteinen kokoontuminen, johon kaikki vauvasta vaariin ja muksusta mummoon ovat tervetulleita!

Jumalanpalvelusta vietetään kuitenkin myös perhekirkon nimellä muutamia kertoja vuodessa. Perhekirkossa voi kokea konkreettisesti, että Taivaan Isän perheeseen kuuluvat kaikenikäiset. Silloin jumalanpalvelusta on suunnittelemassa ja toteuttamassa lasten kanssa työskenteleviä työntekijöitä. Erittäin mielellään mukaan suunnitteluuun ja toteutukseen otetaan myös lapsia ja heidän kotiväkeään, kummeja ja isovanhempia. Lapset yritetään huomioida jumalanpalveluksen pituudessa, musiikissa ja kaikessa, mitä tapahtuu. 

Perhekirkkoon ovat tervetulleita kaikenikäiset seurakuntalaiset!

Ajankohtaisten perhekirkkojen tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

 

v. 2023 perhekirkot

19.2. klo 13 perhekirkko Ritovuorella. Jumalanpalveluksen jälkeen laskiaisrieha; pulkkamäki, makkaranpaisto ym ohjelmaa koko perheelle

30.4. klo 10 perhekirkko pääkirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen vapputapahtuma Sallilan takapihalla. Lounas Sallilassa Yhteisvastuun hyväksi.

 

Lastenkirkko

 

Lastenkirkko sivustolla on paljon kaikkea mielenkiintoista puuhaa. Sivustolta löytyy lapsille suunnattua kristillistä tekemistä ja tietoa. Lastenkirkon sivuilta löydät kivoja tehtäviä, videoita ja pelejä maailman ja uskonnon ihmettelyyn. Käy tutustumassa!