Tahkoniemi 1

Tälle sivulle tulee tietoja Tahkoniemi 1-rippikouluryhmän tutustumisjakson päivämääristä, leiristä ja konfirmaatiosta. Mikäli tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä rippikoulutyöstä vastaavaan työntekijöihin Maria Pirttinen tai Tuomas Hurme.

Leiri 1: 8.-15.6.2021, konfirmaatio 20.6.2021 kello 10.00

Kotiseurakuntaan tutustuminen

Ennen rippikoululeiriä, jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakuntaan tutustumisen käymällä erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa. Pihtiputaan seurakunnalla on käytössä Rippikoulukortti, johon nuori kerää allekirjoitukset tapahtumissa työskenteleviltä seurakunnan työntekijöiltä.

Kotiseurakuntaan tutustumisjakso loppuu toukokuussa Riparihärveliin.

Riparikorttiin kerättävät merkit:

- leirikohtainen tapaaminen

- leirikohtainen jumalanpalvelusopetus ja messun suunnittelu

- leirikohtaisesti toteutettava messu

- osallistuminen messuun x 3

- osallistuminen nuorteniltaan x 3

- osallistuminen muuhun seurakunnan tilaisuuteen (kaste, vihkiminen, hautajaiset, seurat, kinkerit, konsertit, raamattupiiri jne.)

Leirikohtaiset tapaamiset:

- leirikohtainen tapaaminen to 28.1. klo 18-20 Sallilassa

- jumalanpalvelusopetus ja messun suunnittelu ke 10.3. klo 15-17 Sallilassa

- messun toteutus su 14.3. klo 10 pääkirkossa

Rippikoululeiri

Leiriajanjakso on 8.-15.6.2021 Tahkoniemen leirikeskuksessa. Lisätietoja leiristä lähetetään leirikirjeessä keväällä. Kirjeen yhteydessä tulee tiedustelulomake, joka tulee täyttää ja palauttaa seurakunnan nuorisotoimistoon ennen leiriä.

Konfirmaatio

Tahkoniemi 1 -rippikoulun konfirmaatio on Pihtiputaan pääkirkossa su 20.6.2021 klo 10. Rippikoululaiset tulevat paikalle klo 9.10.

Konfirmaatiojuhlassa toivomme, että rippikoulunuorta tulee siunaamaan kummi tai joku nuoren läheinen. Voitte tiedottaa tästä etukäteen kyseiselle henkilölle/henkilöille.