Alakoululaiset

Alakoululaisilla tarkoitetaan 7-13 vuotiaita eli pääasiassa varhaisnuorisotyön kohderyhmänä ovat 1.-6. luokkalaiset lapset.

Pihtiputaan seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia kerhoja, retkiä ja leirejä. Kerhot kokoontuvat viikoittain, leirejä ja retkiä pyritään järjestämään koulujen loma-aikoina ja viikonloppuina.

Alakoululaisten kerhot 2022-2023

Kerhotoiminnasta tiedotetaan kotisivuilla, Kotiseudun sanomissa ja seurakunnan Facebook-sivuilla sekä Instagramissa.

​​​​

Kokkikerho ma 19.9.2022 alkaen

* 3.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 15.30-17.00 Sallilan alakerrassa.

Kerhossa kokkaillaan suolaisia ja makeita herkkuja. Toisinaan askarrellaan, leikitään ja lauletaan, ulkoillaan jne.

Kerhonohjaajina Katariina, Karoliina ja Siiri.

Puuhakerho ti 13.9.2022 alkaen

* 1.-3.-luokkalaisille tiistaisin klo 17.00-18.00 Sallilan alakerrassa

Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, vietetään aikaa yhdessä kavereiden kanssa.

Kerhonohjaajina Hilla, Riikka ja Siiri.

Varkki-ilta ti 13.9.2022 alkaen

* 4.-6.-luokkalaisille tiistaisin klo 18.00-19.00 Sallilan alakerrassa

Kerhonohjaajina Ella, Elsi ja Sinni.

Kokkikerho ke 21.9.2022 alkaen

* 3.-6.-luokkalaisille keskiviikkoisin klo 16.0-17.30 Muurasjärven kirkolla

Kerhonohjaajina Netta ja Tyyne.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoihin ilmoittaudutaan nuorisotyönohjaajalle joko maria.pirttinen@evl.fi tai 044-7844425.

Ilmoita:

- lapsen nimi, syntymävuosi, ruoka-aineallergiat ja sairaudet tms, jotka työntekijän on tarpeen tietää

- huoltajan nimi ja puhelinnumero; saako numeron liittää huoltajien whatsapp-ryhmään

Vastaanotetuista kerhoilmoittautumisista lähetetään vahvistusviesti.

vapaapäivät yleensä lauantai ja sunnuntai