Varhaisnuoret

Varhaisnuorilla tarkoitetaan 7-13 vuotiaita eli pääasiassa varhaisnuorisotyön kohderyhmänä ovat 1.-6. luokkalaiset lapset.

Pihtiputaan seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia kerhoja, retkiä ja leirejä. Kerhot kokoontuvat viikoittain, leirejä ja retkiä pyritään järjestämään koulujen loma-aikoina ja viikonloppuina.

Varhaisnuorten kerhot 2018-2019

Syksyn kerhokausi alkaa viikolla 36 eli tiistaina 4.9.

Kerhotoiminnasta tiedotetaan kotisivuilla, Kotiseudun sanomissa ja seurakunnan Facebook-sivuilla.

Sählykerhot

• 5-6-luokkalaisille klo 15:00-15:45 Pihtipudas-sali
  • 2-4-luokkalaisille klo 15:45-16:30 Pihtipudas-sali

Ota sählykerhoon mukaan juomapullo ja sisäpelikengät. Kerhossa on turvallisuussyistä käytettävä suojalaseja. Seurakunnalta voi saada lasit lainaan.

Kuhunkin sählykerhoon voi ilmoittautua enintään 20 kerholaista.

RC-kerho

• yli 10-vuotiaille klo 17-18 Sallilan alakerta

Kerhossa ajellaan, rakennellaan ja korjaillaan harrastetason radio-ohjattavia autoja rennolla meiningillä. Kerho kokoontuu pääsääntöisesti tiistaisin klo 17-18, mutta autojen rakentelukertoina klo 17-19. Poikkeusajankohdista tiedotetaan kerhoon ilmoittautuneille.

Kerhoon mahtuu enintään 10 kerholaista.

Askartelukerho

• 1-6-luokkalaisille klo 15:30-16:30 Sallilan alakerta

Uusi kerho aloittaa toimintansa! Tule mukaan askartelemaan vuodenaikoihin sopivia koristeita, kortteja ja käyttöesineitä. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 1-6-luokkalaiset.

Ilmoittautuminen kerhoihin

Kerhoihin ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Linkki pdf-muotoiseen lomakkeeseen löytyy sivulta. Lomakkeen voi ladata ja täyttää tietokoneella esimerkiksi Adobe Reader –ohjelmalla. Ilmoittautumislomakkeen voi saada myös kerhosta.

Huoltaja voi tehdä ilmoittautumisen

1. Paperisesti täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja palauttamalla sen kerhoon
  2. Sähköisesti lähettämällä ilmoittautumistiedot tai liitteenä täytetty lomake osoitteeseen sanna-mari.kettunen@evl.fi
  3. Puhelimitse lähettämällä tekstiviestitse ilmoittautumistiedot numeroon 044 784 4425

Vastaanotetuista kerhoilmoittautumisista lähetetään vahvistusviesti.