Pihtiputaan seurakunnan kuorot

Kuvassa lapsikuoron laulukirjoja ja soittimia.
Kuvassa seurakunnan kirkkokuoro esiintymässä Muurasjärven kirkossa.

Kirkkokuoro

Kirkkokuorossa laulaa noin 20 työ- ja eläkeikäistä laulajaa. Kirkkokuoro laulaa 3-4 –äänisesti, ja ohjelmistossa on sekä perinteistä että uudempaa kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa (yleensä messuissa) noin kymmenen kertaa vuoden aikana, lisäksi silloin tällöin tehdään kuororeissuja muualle Suomeen. Kirkkokuoro kokoontuu Sallilassa torstaisin klo 17. – 18.30, kuoroa johtaa Pertti Ruotanen. Uudet laulajat ovat aina tervetulleita kuoroon.

Avalon

Avalon on noin 10 laulajan lauluyhtye, joka laulaa 4-äänistä, pääosin perinteistä kirkkomusiikkia. Kuoro valmistelee vuosittain kaksi konserttia, toisen keväällä ja toisen joulun alla. Lisäksi se avustaa messuissa muutaman kerran vuoden aikana.  Kuoro kokoontuu noin kahden viikon välein, yleensä keskiviikkoiltaisin. Avalonia johtaa Hannu Inkeroinen. Kuoroon otetaan uusia laulajia tarpeen mukaan koelaulun kautta.