Pihtiputaan seurakunnan kuorot

Kuvassa lapsikuoron laulukirjoja ja soittimia.

Lapsikuoro

Lapsikuoro on tarkoitettu noin 1. -7. –luokkalaisille musiikista ja laulamisesta pitäville lapsille. Lapsikuorossa lauletaan, soitetaan ja leikitään laululeikkejä, silloin tällöin myös esiinnytään erilaisissa tilaisuuksissa. Kuoron ohjelmisto koostuu pääosin hengellisestä lasten musiikista. Lapsikuoro kokoontuu Sallilassa torstaisin klo 15.30 – 16.15, kuoroa johtaa Johanna Kinnunen. Lapsikuoroon otetaan uusia laulajia pitkin vuotta.

Kuvassa seurakunnan kirkkokuoro esiintymässä Muurasjärven kirkossa.

Kirkkokuoro

Kirkkokuorossa laulaa noin 20 työ- ja eläkeikäistä laulajaa. Kirkkokuoro laulaa 3-4 –äänisesti, ja ohjelmistossa on sekä perinteistä että uudempaa kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa (yleensä messuissa) noin kymmenen kertaa vuoden aikana, lisäksi silloin tällöin tehdään kuororeissuja muualle Suomeen. Kirkkokuoro kokoontuu Sallilassa torstaisin klo 17. – 18.30, kuoroa johtaa Johanna Kinnunen. Uudet laulajat ovat aina tervetulleita kuoroon.

Avalon

Avalon on noin 10 laulajan lauluyhtye, joka laulaa 4-äänistä, pääosin perinteistä kirkkomusiikkia. Kuoro valmistelee vuosittain kaksi konserttia, toisen keväällä ja toisen joulun alla. Lisäksi se avustaa messuissa muutaman kerran vuoden aikana.  Kuoro kokoontuu noin kahden viikon välein, yleensä keskiviikkoiltaisin. Avalonia johtaa Hannu Inkeroinen yhdessä Johanna Kinnusen kanssa. Kuoroon otetaan uusia laulajia tarpeen mukaan koelaulun kautta.