Nuorisotyö

Pihtiputaan seurakunnan nuorisotyö on monipuolista. Se kattaa varhaisnuorisotyön (7-13 vuotiaat), nuorisotyön (14-18 vuotiaat), rippikoulutyön (15-vuotiaat) sekä erilaiset koulutukset (isoskoulutus ja jatkoisoskoulutus 15-18 vuotiaille). Lisäksi toimintaan kuuluu erilaiset matkat, retket ja leirit. Seurakunta toimii taustayhteisönä partiolippukunnalle.

Nuorteniltoja pidetään syksyisin ja keväisin Sallilassa ja Muurasjärvellä. Nuorteniltoihin osallistuminen kuuluu osana rippikoulun suorittamiseen. Nuortenilloissa on hartaus ja jotain yhteistä ohjelmaa, pientä iltapalaa ja mukavaa yhdessäoloa. Kaikki yläkoulu- ja lukioikäiset ovat tervetulleita!

 

Maata Näkyvissä -festarit 17.-19.11.2023 Turussa. 

http://www.maatanakyvissa.fi 

Maata Näkyvissä -festarit ovat Pohjoismaiden suurin nuorten kristillinen tapahtuma. Maata Näkyvissä -festareiden päälava tarjoaa valtaisaa herkkua kolmen päivän ajan. Luvassa on kaikki suomigospelin kärkinimet kansainvälisillä artisteilla höystettynä. Musiikin lisäksi luvassa taidetta, akrobatiaa, tanssia, nuorten puheenvuoroja, raamattuopetusta sekä muita yllätyksiä. 

Viikonlopun hinta on noin 120 € sisältäen bussimatkat, liput, ruokailut (pe: iltapala, la: aamupala, lounas ja iltapala, su: aamupala, lounas) sekä majoituksen Turun kristillisellä opistolla. 

 

 

Lisätietoja nuorisotyön toiminnasta löydät myös

- instagramista: pihtiputaanseurakunta

- nuorisotyön whatsapp-ryhmästä (kysy lisää syksyn rippikoulujen alkaessa)

 

Henkilö seisoo laiturilla.