Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä ohjaajien johdolla.

Kerho on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille lapsille vanhempien, sisarusten, kummien, isovanhempien tai muiden perheenjäsenten kanssa. Kerhossa lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Kerho on kaikille ilmainen.

Perhekerhon kokoontuu parillisilla viikoilla keskiviikkoisin klo 9.30-11 Sallilan alakerrassa. Joka kerta tarjolla on aamupuuro kello 8.30-9.30 Sallilan yläkerrassa. 

 

Sisäänkäynti seurakuntakeskuksen alaparkkipaikalta Keskustien puolelta.

 

 

 

Legohahmoja veneessä. Jeesus tyynnyttää myrskyn.

Vauhtivarpaat

 

Vauhtivarpaat -liikuntakerho alle kouluikäisille perheineen. Liikuntakerhon ohjelmassa on erilaisia laululeikkejä ja liikunnallisia leikkejä, joihin saavat osallistua niin perheen pienimmät kuin aikuisetkin. 

Mukaan tarvitset sisätossut tai -kengät, liikuntaan sopivat vaatteet ja oman juomapullon.

Liikuntakerho kokoontuu torstaisin klo 17-17.45 Putaanvirran salissa tai välillä Tahkoniemen leirikeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan joko nuorisotyönohjaajalle tai lastenohjaajalle.