Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä ohjaajien johdolla.

Kerho on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille lapsille vanhempien, sisarusten, kummien, isovanhempien tai muiden perheenjäsenten kanssa. Kerhossa lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Kerho on kaikille ilmainen.

Perhekerhon voi aloittaa myös Sallilan salissa, jossa on tarjolla aamupuuro kello 8.45-9.30.

Syksy 2018

Perhekerho aloittaa syyskautensa keskiviikkona 5.9.2018!

Perhekerho kokoontuu joka toinen keskiviikko parillisina viikkoina klo 9:30 – 11:00 seurakuntakeskus Sallilan alakerrassa.

Sisäänkäynti löytyy seurakuntakeskuksen alaparkkipaikalta Keskustien puolelta.

Perhekerhossa työskentelevät lastenohjaaja Katja Montonen ja nuorisotyönohjaaja Sanna Kettunen. Lisäksi kerhossa vierailee muita seurakunnan työntekijöitä.

Lapset leikkivät autoilla lattialla