ISOSKOULUTUS

Isoskoulutus kestää seurakunnassamme yhden vuoden. Siihen voivat osallistua kaikki rippikoulunsa käyneet nuoret. Koulutus on ilmainen ja sisältää iltakoulutuksia, viikonloppuleirejä ja osallistumisia konsertteihin ja palvelutehtäviä. Isoiskoulutuksen käytyään, nuori saa koulutustodistuksen ja voi hakea isoseksi esimerkiksi rippikoulu- tai varhaisnuortenleireille.

Jatkoisoskoulutus (eli JISO) on tarkoitettu isoiskoulutuksen käyneille nuorille eli iältään 16-19 vuotiaille nuorille. Iltakokoontumisten lisäksi on leirejä, konserttimatkoja ja retkiä.

Isos- ja jatkoisoskoulutuksessa olevat nuoret toimivat koulutuksen erivaiheissa sekä yhdessä että erikseen. Esimerkiksi leirit ovat kaikille yhteiset.

Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Sanna Kettuselle.

Tervetuloa mukaan!

ISOSKOULUTUS 2018-2019

Isoskoulutus kokoontuu noin kolmen viikon välein keskiviikkoisin klo 18-20 Sallilan seurakuntakeskuksen alakerrassa.

Syksyn kokoontumiskerrat:

19.9. / 10.10. / 31.10. / 21.11. / 12.12.

Isoskoulutusleiri 23.-25.11.2018 Tahkoniemen leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen Sannalle 16.11. mennessä.