ISOSKOULUTUS

Isoskoulutus kestää seurakunnassamme yhden vuoden. Siihen voivat osallistua kaikki rippikoulunsa käyneet nuoret. Koulutus on ilmainen ja sisältää iltakoulutuksia, viikonloppuleirejä ja osallistumisia konsertteihin ja palvelutehtäviä. Isoiskoulutuksen käytyään, nuori saa koulutustodistuksen ja voi hakea isoseksi esimerkiksi rippikoulu- tai varhaisnuortenleireille.

Jatkoisoskoulutus (eli JISO) on tarkoitettu isoiskoulutuksen käyneille nuorille eli iältään 16-19 vuotiaille nuorille. Iltakokoontumisten lisäksi on leirejä, konserttimatkoja ja retkiä.

Isos- ja jatkoisoskoulutuksessa olevat nuoret toimivat koulutuksen erivaiheissa sekä yhdessä että erikseen. Esimerkiksi leirit ovat kaikille yhteiset.

Seuravaa isoskoulutus alkaa syyskuussa 2022. Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Maria Pirttiselle 5.9. mennessä. Ensimmäinen kokoontuminen on ti 6.9. klo 15-17 Sallilan alakerrassa.

Isoskoulutusleirit yhdessä Viitasaaren ja Kinnulan seurakuntien kanssa. Ensimmäinen leiri 7.-9.10.2022 Lummeniemessä Viitasaarella ja toinen leiri 24.-26.3.2023 Tahkoniemessä Pihtiputaalla.

Tervetuloa mukaan!

Neljä nuorta seisoo järven rannalla. Kaunis auringonlasku.

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Sallilantie 4
44800 Pihtipudas

Vapaapäivät ma ja ti