Leirit

Alakouluikäisille tytöille ja pojille järjestetään leirejä Tahkoniemessä sekä kesällä että syksyllä, joskus talvellakin. Ohjelmassa on monenlaista tekemistä leirin teeman mukaisesti, esim. uintia, iltanuotio, askartelua, iltaohjelmia, leikkejä, lauluja, pelailua ja hartauksia.

Leireille ilmoittaudutaan sähköisesti ja ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä. Pienimmille järjestetään päiväleirejä, isommat yöpyvät 1-2 yötä, kotonakin voi käydä nukkumassa. Majoittuminen tapahtuu 4 hengen huoneissa. 

 

Retket

Toukokuussa järjestetään perinteinen kerhokauden päätös ja retki PowerParkiin Alahärmään. Päivään kuuluu ensin osallistuminen kirkossa järjestettävään lastenkonserttiin, ruokailu ulkona ja sen jälkeen huvittelua PowerParkissa. 

Syysloma 2022

Syyslomalla vk 42 on luvassa ohjelmaa kaikille alakoululaisille.

 

Syyspäivä lauantaina 15.10. Tahkoniemessä. Päivä on tarkoitettu 1.-3.-luokkalaisille. Ohjelmassa monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona, laulua ja aleikkiä, askartelua jne. Välillä hiljennytään hartaushetkessä. Hinta 5 €. Ilmoittautumiset su 9.10. mennessä Marialle

Syysleiri ma-ti 17.-18.10. Tahkoniemessä. Leiri on tarkoitettu 4.-6.-luokkalaisille. Ohjelmassa monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona, laulua ja aleikkiä, askartelua jne. Välillä hiljennytään hartaushetkessä. Hinta 10 €. Ilmoittautumiset su 9.10. mennessä Marialle.

Ilmoittautumisen päätyttyä voit kysellä myös mahdollisia vapaita paikkoja.