Kirkkoherranvirastossa

- voit sopia kaste-, vihki- ja siunaustilaisuudet

- voit pyytää esteiden tutkinnan avioliiton solmimista varten

- voit varata/vuokrata kirkon, seurakuntakeskuksen tai leirikeskuksen käyttöösi

Pihtiputaan  seurakuntaa koskevat virkatodistukseet ja sukuselvitykset tilataan Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteristä Jyväskylästä, p. 041 730 2591
tai sähköpostilla: luovutus.akrlapua(at)evl.fi, korvaa (at) merkillä @. Älä kuitenkaan lähetä sähköpostitse henkilötunnuksia muutoin kuin salatulla sähköpostiyhteydellä.

Virkatodistuksen voit tilata myös kirkon valtakunnallisesta tilauspalvelusta

Virkatodistus (tilaavirkatodistus.fi)

Palvelu käyttää suojattua yhteyttä ja siihen kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tilaus ohjautuu Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisterille.

Kirkkoherranvirastossa palvellaan koronarajoitusten aikana maanantaista keskiviikkoon klo 9.00-12.00 puhelimitse ja sähköpostilla.

Mikäli olet pakotettu käymään virastossa, suosittelemme maskin tai visiirin käyttöä. Virastossa käynneistä tulisi sopia etukäteen, mutta toive on siis, että kirkkoherranvirastossa ei käytäisi nyt tiukentuneiden rajoitusten aikana.

Yhteystiedot: puhelin; 044-7844421 , sähköposti kirkkoherranvirasto.pihtipudas@evl.fi.

Virastossa teitä palvelee toimistosihteeri Armi Siekkinen.