Kuvassa Pihtiputaan kirkon urkupillit.

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne. " Kol. 3:16.

Musiikki on Jumalan hyvä luomisteko. Se läpileikkaa kaiken seurakunnan toiminnan ja on vahvasti mukana eri tilaisuuksissa. Musiikin avulla voidaan ilmaista niin suuren ilon kuin syvän surun tunteita; musiikki usein jatkaa siitä mihin sanat loppuvat.

Pihtiputaan seurakunnassa voit osallistua musiikkitoimintaan esimerkiksi liittymällä johonkin seurakunnan kuoroon tai tulemalla mukaan veisuiltojen toteuttamiseen. Musiikin harrastajat ovat tervetulleita myös avustamaan soittaen tai laulaen jumalanpalveluksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Erilaisia konsertteja seurakunnassamme pyritään järjestämään säännöllisesti pitkin vuotta.