Rippikoulut 2019

Pihtiputaan seurakunta järjestää vuonna 2019 kaksi rippikoululeiriä: Tahkoniemi 1 ja Tahkoniemi 2 -rippikoulut. Kummallekin rippikouluryhmälle on luotu omat sivut, joilla näkyy tarkemmat tiedot ja päivämäärät kunkin ryhmän tapaamisille. Muualla rippikoulunsa käyvät suorittavat kotiseurakuntaan tutustumisen Tahkoniemi 1 -ryhmän mukana.

Rippikoululeirit järjestetään seurakunnan omassa Tahkoniemen leirikeskuksessa. Kaikkien rippikoulujen Konfirmaatiomessut ovat Pihtiputaan pääkirkossa.

Alla olevista linkeistä voi ladata Pihtiputaan seurakunnan rippikouluinfon vuodelle 2019 ja ilmoittautumislomakkeen.

Ilmoittautuminen rippikouluun on päättynyt 2.11.2018

Rippikoulujen aloitustapahtuma 2.12.2018

Kaikki pihtiputaalaiset vuonna 2019 rippikoulunsa käyvät nuoret kokoontuvat Pihtiputaan pääkirkkoon Jumalanpalvelukseen sunnuntaina 2.12.2018 klo 10. Messun jälkeen on rippikouluinfo seurakuntakeskus Sallilan seurakuntasalissa. Rippikouluinfossa selviää rippikouluryhmät, jaetaan rippikoulupassit ja kerrotaan tärkeistä päivämääristä.

Jokaisen rippikoululaisen läsnäolo on välttämätön 2.12. ja myös vanhemmilta/huoltajilta toivotaan läsnäoloa!

Aloitustapahtumasta alkaa rippikoulun tutustumisjakso kotiseurakuntaan, johon osallistuvat myös ne pihtiputaalaiset nuoret, jotka käyvät rippikoululeirinsä muualla.

Sallilantie 4
44800 Pihtipudas

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai