Rippikoulut 2020

Pihtiputaan seurakunta järjestää vuonna 2020 kaksi rippikoululeiriä: Tahkoniemi 1 ja Tahkoniemi 2 -rippikoulut. Kummallekin rippikouluryhmälle tullaan luomaaan omat sivut, joilla näkyy tarkemmat tiedot ja päivämäärät kunkin ryhmän tapaamisille. Muualla rippikoulunsa käyvät suorittavat kotiseurakuntaan tutustumisen myöhemmin ilmoitettavan ryhmän mukana.

Rippikoululeirit järjestetään seurakunnan omassa Tahkoniemen leirikeskuksessa. Kaikkien rippikoulujen Konfirmaatiomessut ovat Pihtiputaan pääkirkossa.

Alla olevista linkeistä voi ladata Pihtiputaan seurakunnan rippikouluinfon vuodelle 2020 ja ilmoittautumislomakkeen.

Ilmoittautuminen rippikouluun on päättyy 22.11.2019

Rippikoulujen aloitustapahtuma 1.12.2019

Kaikki pihtiputaalaiset vuonna 2020 rippikoulunsa käyvät nuoret kokoontuvat Pihtiputaan pääkirkkoon Jumalanpalvelukseen sunnuntaina 1.12.2019 klo 10. Messun jälkeen on rippikouluinfo seurakuntakeskus Sallilan seurakuntasalissa. Rippikouluinfossa selviää rippikouluryhmät, jaetaan rippikoulupassit ja kerrotaan tärkeistä päivämääristä.

Jokaisen rippikoululaisen läsnäolo on välttämätön 1.12. ja myös vanhemmilta/huoltajilta toivotaan läsnäoloa!

Aloitustapahtumasta alkaa rippikoulun tutustumisjakso kotiseurakuntaan, johon osallistuvat myös ne pihtiputaalaiset nuoret, jotka käyvät rippikoululeirinsä muualla.

Sallilantie 4
44800 Pihtipudas

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai