Seurakuntakeskus Sallila

Sallilantie 4, 44800 Pihtipudas

Seurakuntakeskus Sallila

Seurakuntakeskus Sallila on vuonna 2008 valmistunut arkkitehti Jukka Koivulan käsialaa oleva puurakenteinen seurakuntatalo. Seurakuntasalissa on 120 istumapaikkaa. Sali on varustettu ajanmukaisilla av-välineillä ja siellä on mm. flyygeli. Keskuksen toisessa päädyssä on kirkkoherranvirasto, seurakunnan toimistot ja työntekijöiden toimitilat. Alakerrassa on yhdistetty päiväkerho- ja nuorisotila. Tila on päivisin päiväkerhojen käytössä ja iltapäivisin ja iltaisin varhaisnuorten kerhojen, partioryhmien ja nuorten ryhmien käytössä.

Seurakuntasalia vuokrataan juhlakäyttöön tai vaikkapa kokous- ja konserttikäyttöön. Tilaisuuksien tarjoilun voi varata sopimuksen tehneiltä pitopalveluyrittäjiltä. Toimitilojen vuokrausta hoitaa seurakunnan kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto.

Sallilantie 4, 44800 Pihtipudas

maanantaisin 5-vuotiaille