Seurakuntakeskus Sallila

Sallilantie 4, 44800 Pihtipudas

Seurakuntakeskus Sallila

Seurakuntakeskus Sallila on vuonna 2008 valmistunut arkkitehti Jukka Koivulan käsialaa oleva puurakenteinen seurakuntatalo. Seurakuntasalissa on 120 istumapaikkaa. Sali on varustettu ajanmukaisilla av-välineillä ja siellä on mm. flyygeli. Keskuksen toisessa päädyssä on kirkkoherranvirasto, seurakunnan toimistot ja työntekijöiden toimitilat. Alakerrassa on yhdistetty päiväkerho- ja nuorisotila. Tila on päivisin päiväkerhojen käytössä ja iltapäivisin ja iltaisin varhaisnuorten kerhojen, partioryhmien ja nuorten ryhmien käytössä.

Seurakuntasalia vuokrataan juhlakäyttöön tai vaikkapa kokous- ja konserttikäyttöön. Tilaisuuksien tarjoilun voi varata sopimuksen tehneiltä pitopalveluyrittäjiltä. Toimitilojen vuokrausta hoitaa seurakunnan kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto.

Hinta perustuu henkilömäärään.

Hinnasto:

Oman seurakunnan jäsen tai oman kunnan yhteisö tai yhdistys

• alle 30 henkilön tilaisuus 90 €
  • yli 30 henkilön tilaisuus 140 €

Toisen seurakunnan jäsen, väestörekisteriin kuuluva tai toisen kunnan yhteisö

tai yhdistys

• alle 30 henkilön tilaisuus 140 €
  • yli 30 henkilön tilaisuus 190 €

Ulkopuolisten järjestäessä konsertteja tms. 30 % pääsylipputuloista tai vaihtoehtoisesti 140 €, jos kyseessä oman paikkakuntalainen taho tai henkilö, muilta paikkakunnilta olevan järjestäjän vuokran suuruus on 190 €

Kaikki hinnat sisältävät alvin.

Käyttäjän on siivottava tilat siihen kuntoon, kuin ne olivat luovutettaessa.

Mikäli siivous jätetään tekemättä, peritään lisäksi siivouskulut.

Sallilantie 4, 44800 Pihtipudas

Lähetyksen Touhupiiri