TIEDOTE 21.12.2020 PIHTIPUTAAN SEURAKUNNAN TILAISUUKSISTA

21.12.2020 16.26

Seurakunnan tilaisuuksissa noudatetaan Aluehallintoviraston uusia määräyksiä ja Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulin ohjeita.

Valitettavasti yli 10 hengen tilaisuuksia ei voida järjestää 17.1. saakka. Jumalanpalveluksiin voidaan ottaa korkeintaan 10 henkilöä työntekijät mukaan lukien. Jouluaaton hartauksiin ja tilaisuuksiin, joissa on osa kuorosta mukana ei voida ottaa ulkopuolisia.

Kokoontumisissa on huomioitava:

• turvavälit (1–2 m)
  • käsihygienia
  • maskisuositus yli 15-vuotiaille
  • ehdottomana edellytyksenä on tilaisuuksiin osallistuminen vain terveenä

Kirkkoherranvirasto ja muut toimistot ovat suljettuna asiakkailta. Asiakkaita palvellaan sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Mikäli kuitenkin on välttämätöntä asioida paikan päällä, suositellaan, että asiakas käyttää maskia tai visiiriä eikä tule paikalle sairaana tai jos on vähäisiäkin hengitystieoireita. Käynnistä tulee sopia etukäteen.

Tämä ohjeistus on voimassa 17.1. saakka ellei toisin ilmoiteta. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tarvittaessa linjauksia voidaan muuttaa nopeastikin. Tiedotamme muutoksista seurakunnan nettisivuilla.

Määräysten tarkoituksena on kääntää koronatartuntojen ilmaantuvuus laskusuuntaiseksi. Kuljetaan turvallisesti kohti joulua. Jumala sanoo: ”Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” (Jer. 29:11) Tähän lupaukseen luotamme.

SIUNATTUA JOULUN AIKAA!