Uudet kokoontumisrajoitukset 1.6.2020 alkaen

14.5.2020 13.37

Seurakunnan kaikissa tilaisuuksissa, kuten jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muissa seurakuntatilaisuuksissa noudatetaan 1.6.alkaen 50 hengen kokoontumisrajoitusta. Riskiryhmään kuuluvien suositellaan edelleen välttävän fyysisiä kontakteja ja käyttävän omaa harkintaa. Kaikkialla noudatetaan turvaetäisyyksiä ja hygieniasääntöjä. Jumalanpalveluksia kuvataan edelleen verkkoon. Tervetuloa uusin rajoituksin mukaan seurakunnan toimintaan!