Sururyhmästä apua läheisen menettäneelle

11.10.2018 11.18

Pihtiputaan seurakunnassa järjestetään läheisensä menettäneille sururyhmä. Ryhmä on suljettu vertaistukiryhmä, jossa saat jakaa muiden läheisensä menettäneiden tuella omia tunteitasi ja ajatuksiasi. Ryhmässä on lupa surra, keskustella ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä luottamuksellisessa ilmapiirissä. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut joitakin kuukausia ennen kuin ilmoittaudut ryhmään.

Sururyhmän kokoontumiset Pihtiputaan seurakunnan neuvotteluhuoneessa (käynti päätyovesta) torstaisin 25.10, 15.11, 29.11 ja 7.2.2019. klo 17.

Ilmoittautumiset viim. perj. 19.10 mennessä p. 040-7652453. Ryhmä toteutetaan jos osallistujia on vähintään neljä. Ryhmän vetäjinä toimivat seurakuntapastori Erkki Lavanti ja diakoni Merja Koskela.

”Rakas ihminen on poissa. Hän, jonka kanssa vielä eilen puhuin, nauroin, itkin, on poissa.”

Mennään ikävästä yhdessä eteenpäin.