Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, kuullaan kertomus Raamatusta, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan ja ihmetellään elämää. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista. Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaiskehitystä, noudatetaan seurakunnan omaa päiväkerhon toimintasuunnitelmaa sekä yhteiskunnan varhaiskasvatuksen periaatteita. Päiväkerhot on tarkoitettu 3 - 5 -vuotiaille lapsille.

Seurakunnan päiväkerhot

Pihtiputaan seurakunnalla on päiväkerhoryhmiä, joista osa kokoontuu Sallilan seurakuntakeskuksen alakerrassa ja osa Muurasjärven kirkolla.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen.

Kerhoryhmien ajankohdat:

Muurasjärven päiväkerho maanantaisin klo 9.30-11.30

Sallila 2015 syntyneiden kerho torstaisin klo 9.00-12.00.

Sallila 2016 syntyneiden kerho tiistaisin klo 9.30-11.30.

Sallila 2017 syntyneiden kerho perjantaisin klo 9.00-10.30.

Ilmoittautuminen päiväkerhoon 2020-2021

Ilmoittautumislomake 2020-2021 Linkki aukeaa uudelle välilehdelle

Täytä ilmoittautumislomake ja ​​​​​​​toimita päiväkerhoon postitse (Päiväkerho, Sallilantie 4, 44800 Pihtipudas) tai sähköpostitse katja.kokkonen@evl.fi.

Päiväkerholaisia leikkimässä