Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, kuullaan kertomus Raamatusta, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan ja ihmetellään elämää. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista. Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaiskehitystä, noudatetaan seurakunnan omaa päiväkerhon toimintasuunnitelmaa sekä yhteiskunnan varhaiskasvatuksen periaatteita. Päiväkerhot on tarkoitettu 3 - 5 -vuotiaille lapsille.

Seurakunnan päiväkerhot

Pihtiputaan seurakunnalla on päiväkerhoryhmiä, joista osa kokoontuu Sallilan seurakuntakeskuksen alakerrassa ja osa Muurasjärven kirkolla.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen.

Kerhoryhmien ajankohdat selviävät myöhemmin

Ilmoittautuminen päiväkerhoon 2020-2021

Ilmoittautumislomake 2020-2021 Linkki aukeaa uudelle välilehdelle

Täytä ilmoittautumislomake ja toimita se toukokuun loppuun mennessä päiväkerhoon postitse (Päiväkerho, Sallilantie 4, 44800 Pihtipudas) tai sähköpostitse katja.kokkonen@evl.fi

Avoimet ovet

Koronatilanteen vuoksi perinteisiä avoimia ovia ei järjestetä. Jos haluat käydä tutustumassa kerhotilaan, se on mahdollista kesäkuun alussa. Sovi aika Katjan kanssa.

Ilmoittautuneet saavat tarkemmat tiedot kerhoajankohdasta sekä käytännön tietoa postitse syksyllä pari viikkoa ennen kerhon alkua.

Päiväkerholaisia leikkimässä