Tahkoniemi 2

Tälle sivulle tulee tietoja Tahkoniemi 2-rippikouluryhmän tutustumisjakson päivämääristä, leiristä ja konfirmaatiosta. Mikäli tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä rippikoulutyöstä vastaavaan työntekijöihin, Maria Pirttinen tai Tuomas Hurme.

Leiri 2: 4.-11.7.2022 ja konfirmaatio 17.7.2022 klo 10

Kotiseurakuntaan tutustuminen

Ennen rippikoulun leiriä, jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakuntaan tutustumisen käymällä erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa. Pihtiputaan seurakunnalla on käytössä Rippikoulukortti, johon nuori kerää allekirjoitukset tapahtumissa työskenteleviltä seurakunnan työntekijöiltä.

Kotiseurakuntaan tutustumisjakso loppuu toukokuussa Riparihärveliin.

Riparikorttiin kerättävät merkit:

- leirikohtainen tapaaminen

- leirikohtainen jumalanpalvelusopetus ja messun suunnittelu

- leirikohtaisesti toteutettava messu

- osallistuminen messuun x 3

- osallistuminen nuorteniltaan x 3

- osallistuminen muuhun seurakunnan tilaisuuteen (kaste, vihkiminen, hautajaiset, seurat, kinkerit, konsertit, raamattupiiri jne.)

Leirikohtaiset päivämäärät:

- leirikohtainen tapaaminen Sallilassa

- Yhteisvastuu-keräykseen osallistuminen helmikuussa

- jumalanpalvelusopetus ja messun suunnittelu Sallilassa

- messun toteutus pääkirkossa

- riparihärveli Tahkoniemessä

Rippikoululeiri

Leiriajanjakso on 4.-11.7.2022 Tahkoniemen leirikeskuksessa. Lisätietoja leiristä lähetetään leirikirjeessä keväällä. Kirjeen yhteydessä tulee Tiedustelulomake, joka tulee täyttää ja palauttaa seurakunnan nuorisotoimistoon ennen leiriä.

Konfirmaatio

Tahkoniemi 2 -rippikoulun konfirmaatio on Pihtiputaan pääkirkossa su 17.7.2022 klo 10. Rippikoululaiset tulevat paikalle klo 9.10.

Konfirmaatiojuhlassa toivomme, että rippikoulunuorta tulee siunaamaan kummi tai joku nuoren läheinen. Voitte tiedottaa tästä etukäteen kyseiselle henkilölle/henkilöille.