Rippikoulut 2022

Rippikouluinfot pidetään yläkoululla viikolla 40.

Pihtiputaan seurakunta järjestää vuonna 2022 kaksi rippikoululeiriä: Tahkoniemi 1 ja Tahkoniemi 2 -rippikoulut. Kummallakin rippikouluryhmällä on omat sivut, joilla näkyy tarkemmat tiedot ja päivämäärät kunkin ryhmän tapaamisille. Muualla rippikoulunsa käyvät suorittavat kotiseurakuntaan tutustumisen myöhemmin ilmoitettavan ryhmän mukana.

Rippikoululeirit järjestetään seurakunnan omassa Tahkoniemen leirikeskuksessa. Kaikkien rippikoulujen konfirmaatiomessut ovat Pihtiputaan pääkirkossa.

Rippikouluun ilmoittaudutaan netissä olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen rippikouluun päättyy 24.10.2021.

Rippikoulujen aloitustapahtuma su 31.10.2021 klo 13

Kaikki pihtiputaalaiset vuonna 2022 rippikoulunsa käyvät nuoret kokoontuvat Pihtiputaan pääkirkkoon jumalanpalvelukseen sunnuntaina 31.10.2021 klo 13 (huom. aika). Messun jälkeen on rippikouluinfo kirkossa. Rippikouluinfossa selviää rippikouluryhmät, jaetaan rippikoulupassit ja kerrotaan tärkeistä päivämääristä.

Jokaisen rippikoululaisen läsnäolo on välttämätön 31.10. ja myös vanhemmilta/huoltajilta toivotaan läsnäoloa!

Aloitustapahtumasta alkaa rippikoulun tutustumisjakso kotiseurakuntaan, johon osallistuvat myös ne pihtiputaalaiset nuoret, jotka käyvät rippikoululeirinsä muualla.

vapaapäivät yleensä lauantai ja sunnuntai

Sallilantie 4
44800 Pihtipudas