Rippikoulut 2021

Pihtiputaan seurakunta järjestää vuonna 2021 kaksi rippikoululeiriä: Tahkoniemi 1 ja Tahkoniemi 2 -rippikoulut. Kummallekin rippikouluryhmälle tullaan luomaaan omat sivut, joilla näkyy tarkemmat tiedot ja päivämäärät kunkin ryhmän tapaamisille. Muualla rippikoulunsa käyvät suorittavat kotiseurakuntaan tutustumisen myöhemmin ilmoitettavan ryhmän mukana.

Rippikoululeirit järjestetään seurakunnan omassa Tahkoniemen leirikeskuksessa. Kaikkien rippikoulujen konfirmaatiomessut ovat Pihtiputaan pääkirkossa.

Alla olevista linkeistä voi ladata Pihtiputaan seurakunnan rippikouluinfon vuodelle 2021 ja ilmoittautumislomakkeen.

Ilmoittautuminen rippikouluun päättyy 22.11.2020. Palauta ilmoittautumislomake nuorisotyönohjaajalle osoitteeseen Pihtiputaan seurakunta / rippikoulu, Sallilantie 4, 44800 Pihtipudas. Voit myös tuoda ilmoittautumislomakkeen suljetussa kuoressa Sallilaan; seurakuntatalon takana olevaan postilaatikkoon (neljän postilaatikon rivissä vasemman puoleisin harmaa postilaatikko).

Rippikoulujen aloitustapahtuma 29.11.2020

Kaikki pihtiputaalaiset vuonna 2021 rippikoulunsa käyvät nuoret kokoontuvat Pihtiputaan pääkirkkoon jumalanpalvelukseen sunnuntaina 29.11.2020 klo 10. Messun jälkeen on rippikouluinfo kirkossa. Rippikouluinfossa selviää rippikouluryhmät, jaetaan rippikoulupassit ja kerrotaan tärkeistä päivämääristä.

Jokaisen rippikoululaisen läsnäolo on välttämätön 29.11. ja myös vanhemmilta/huoltajilta toivotaan läsnäoloa!

Aloitustapahtumasta alkaa rippikoulun tutustumisjakso kotiseurakuntaan, johon osallistuvat myös ne pihtiputaalaiset nuoret, jotka käyvät rippikoululeirinsä muualla.

vapaapäivät yleensä lauantai ja sunnuntai

Sallilantie 4
44800 Pihtipudas