Alakoululaiset

Alakoululaisilla tarkoitetaan 7-13 vuotiaita eli pääasiassa varhaisnuorisotyön kohderyhmänä ovat 1.-6. luokkalaiset lapset.

Pihtiputaan seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia kerhoja, retkiä ja leirejä. Kerhot kokoontuvat viikoittain, leirejä ja retkiä pyritään järjestämään koulujen loma-aikoina ja viikonloppuina.

Alakoululaisten kerhot 2021-2022

Kerhotoiminnasta tiedotetaan kotisivuilla, Kotiseudun sanomissa ja seurakunnan Facebook-sivuilla sekä Instagramissa.

​​​​

Sählykerho ke 8.9.21 alkaen

* 3.-6.-luokkalaisille keskiviikkoisin klo 15-16 Pihtipudas-sali

Ota sählykerhoon mukaan juomapullo ja sisäpelikengät. Kerhossa on turvallisuussyistä käytettävä suojalaseja. Mikäli omistat suojalasit ja sählymailan, ota ne myös mukaan. Tarvittaessa voi lainata seurakunnan omia. Välillä voimme pelata myös muita pallopelejä.

Puuhakerho ma 13.9.21. alkaen

* 0.-2.-luokkalaisille maanantaisin klo 17.00-18.00 Sallilan alakerrassa

Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, vietetään aikaa yhdessä kavereiden kanssa.

Kokkikerho ti 7.9.21. alkaen (osallistujamäärä täynnä!)

* 3.-6.-luokkalaisille tiistaisin klo 16.30-18.00 Muurasjärven kirkolla

Kerhossa kokkaillaan suolaisia ja makeita herkkuja. Noin joka toinen viikko kerhossa kokkaillaan. Toisinaan askarrellaan, leikitään ja lauletaan, ulkoillaan jne.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoihin ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake, joka tulee näille sivuille. Linkki pdf-muotoiseen lomakkeeseen löytyy sivulta myöhemmin syksyllä. Lomakkeen voi ladata ja täyttää tietokoneella esimerkiksi Adobe Reader –ohjelmalla. Ilmoittautumislomakkeen voi saada myös kerhosta.

Huoltaja voi tehdä ilmoittautumisen

1. Paperisesti täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja palauttamalla sen kerhoon
  2. Sähköisesti lähettämällä ilmoittautumistiedot tai liitteenä täytetty lomake osoitteeseen maria.pirttinen@evl.fi
  3. Puhelimitse lähettämällä tekstiviestitse ilmoittautumistiedot numeroon 044 784 4425

Vastaanotetuista kerhoilmoittautumisista lähetetään vahvistusviesti.

Ilmoittautumislomake, kerhot 2021-2022

vapaapäivät yleensä lauantai ja sunnuntai