Varhaisnuoret

Varhaisnuorilla tarkoitetaan 7-13 vuotiaita eli pääasiassa varhaisnuorisotyön kohderyhmänä ovat 1.-6. luokkalaiset lapset.

Pihtiputaan seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia kerhoja, retkiä ja leirejä. Kerhot kokoontuvat viikoittain, leirejä ja retkiä pyritään järjestämään koulujen loma-aikoina ja viikonloppuina.

Varhaisnuorten kerhot 2020-2021

Kerhotoiminnasta tiedotetaan kotisivuilla, Kotiseudun sanomissa ja seurakunnan Facebook-sivuilla sekä Instagramissa.

​​​​

Sählykerhot ma 7.9. alkaen

* 1.-3.-luokkalaisille maanantaisin klo 15:30-16.15 Pihtipudas-sali

* 4.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 16.15-17.00 Pihtipudas-sali

Ota sählykerhoon mukaan juomapullo ja sisäpelikengät. Kerhossa on turvallisuussyistä käytettävä suojalaseja. Mikäli omistat suojalasit ja sählymailan, ota ne myös mukaan. Tarvittaessa voi lainata seurakunnan omia.

Puuhakerho 3.9. alkaen

* 1.-3.-luokkalaisille torstain klo 16.30-17.30 Sallilan alakerrassa

Varkki-ilta 3.9. alkaen

* 4.-6.-luokkalaisille torstaisin klo 18.00-19.00 Sallilan alakerrassa.

Kerhoihin ilmoittautuminen

Kerhoihin ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake, joka tulee näille sivuille. Linkki pdf-muotoiseen lomakkeeseen löytyy sivulta myöhemmin syksyllä. Lomakkeen voi ladata ja täyttää tietokoneella esimerkiksi Adobe Reader –ohjelmalla. Ilmoittautumislomakkeen voi saada myös kerhosta.

Huoltaja voi tehdä ilmoittautumisen

1. Paperisesti täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja palauttamalla sen kerhoon
  2. Sähköisesti lähettämällä ilmoittautumistiedot tai liitteenä täytetty lomake osoitteeseen maria.pirttinen@evl.fi
  3. Puhelimitse lähettämällä tekstiviestitse ilmoittautumistiedot numeroon 044 784 4425

Vastaanotetuista kerhoilmoittautumisista lähetetään vahvistusviesti.

vapaapäivät yleensä lauantai ja sunnuntai