"Kaksi tavallista kättä Jeesus työhön lähettää, kuinka paljon tekemättä ilman niitä täällä jää?

Kaksi tavallista jalkaa hän voi ottaa jaloikseen, niillä taivasmatka alkaa, joka aamu uudelleen - uudelleen."

Jumala on antanut meille jokaiselle paljon erilaisia lahjoja ja taitoja. Iloitaan niistä, yhdessä. Tule rohkeasti mukaan!

Panostasi tarvitaan mm.

- Ihmisten auttamisessa: vapaaehtoisena ystävänä, leiri- ja retkiavustajana, puuron keittäjänä, joulutervehdysten kuljettajana, sukkien neulojana, myyjäisissä.

- Lasten ja perheiden parissa:  perhekirkkojen järjestelijänä, tapahtumien valmistelijana.

- Nuorten kanssa: aikuisena kaverina retkillä.

- Jumalanpalveluksissa: jumalanpalvelusten valmistelussa, tekstinlukijana, kolehdin kerääjänä, kirkkokahvin keittäjänä.

- Musiikin saralla: kuoroissa, konserttien järjestäjänä, esiintyjänä eri tilaisuuksissa.