Uutislistaukseen

Jouluavustukset

Jouluavustusten haku käynnistyy 16.10.

Seurakunnan kautta haettavien jouluavustusten haku käynnistyy 16.10. Hakulomakkeita tulee jakoon S-marketiin, kirjastoon, terveyskeskukseen, MeiJän kaupalle ja seurakuntakeskus Sallilaan. Lomakkeita saa myös kotihoidon, päivätoiminnan ja sosiaalitoimiston kautta. Lomake on täytettävä huolellisesti (täyttöohje lomakkeen kääntöpuolella) ja palautettava diakoniatoimistoon 15.11. mennessä. Samalla lomakkeella haetaan myös SPR:n ja MLL:n jouluavustukset. 

Sähköinen hakulomake:

https://www.pihtiputaanseurakunta.fi/web/forms/shared/-/form/127943874

Maarit Vesterinen
Maarit Vesterinen
Diakonissa

Olen diakonissa Maarit, nelostien tuoma, alunperin turkulainen. Pihtiputaalle olen nyt asettunut ja asustelen tällä hetkellä 14- ja 7-vuotiaiden kissojeni kanssa. Harrastan tanssia, käsitöitä ja niin... kissoja. Ne osaavat kyllä ottaa paikkansa sekä sylissä että sängyssä.

Diakoniatyössä lähinnä sydäntäni ovat heikoimpien ja vähäosaisimpien tukeminen, päihdetyö ja osallisuuden vahvistaminen omassa yhteisössäni. Pyrin vaikuttamaan siihen, että ihmiset löytäisivät toisensa jälleen koronan jälkeen, ja yksinäisyys lievittyisi niin aikuisten kuin vanhustenkin keskuudessa.

 

11.10.2023 15.40