Ripari-info käydään pitämässä viikolla 40 koululla.

Rippikouluun ilmoittaudutaan täyttämällä nettilomake 24.10. mennessä. Täytä lomake huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa.

Kummallekin leirille voidaan ottaa max 25 rippikoululaista. Rippikouluun ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään vain rippikouluun liittyvässä työssä. Tiedot tuhotaan vuoden sisällä leirin päättymisestä.

Rippikoululaiset ja huoltajat kutsutaan kirkkoon su 31.10. klo 13 alkavaan jumalanpalvelukseen. Sen jälkeen on kirkkokahvit ja infotilaisuus rippikoulusta. Samalla julkaistaan leirijako ja jaetaan riparikortit.

Lisätietoja voi kysyä nuorisotyönohjaajalta, Maria Pirttinen, 044-7844425.

Rippikoulu 2022

Täytä lomake huolellisesti yhdessä huoltajasi kanssa.

V. 2022 rippikouluun ilmoittautuminen Pihtiputaan seurakunnassa

Saako numeron liittää leiriläisten whatsapp-ryhmään?
Käyn rippikoulun v. 2022
Leiritoive
Kirjoita yksi (1) kaveri, jonka toivot samalle leirille kanssasi. Huomioi, että kaverin tulee kirjoittaa sinun nimesi. Muistakaa ilmoittautua samalle leirille.
mahdolliset haasteet kaverisuhteissa, oppimisvaikeudet yms
Saako puhelinnumeron liittää huoltajien whatsapp-ryhmään?