Vanhemman väen leiripäivä

ti 23.8. klo 10.00 – 15.00

Tahkoniemen leirikeskus

Hyvän mielen leiripäivä Tahkoniemessä

Tule mukaan viettämään rentoa kesäpäivää kanssamme leirikeskukseen. Aloitamme kymmeneltä lipunnostolla ja päivän mittaan voit saunoa ja uida, pelailla, oleilla, osallistua Helenan lauluhetkeen, kokeilla aivoterveyttä parantavaa helppoa Wise Motion -liikuntaa, syödä hyvin ja kahvitella Oilin herkkuja maistellen. Arpajaiset järjestetään Yhteisvastuun hyväksi, eli jos haluat ostaa arpoja, ota rahaa mukaan. Muutoin päivä on maksuton. Ilmoittaudu Maaritille ja kerro allergiat / ruokavalio.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Diakonissa

Olen diakonissa Maarit, nelostien tuoma, alunperin turkulainen. Pihtiputaalle olen nyt asettunut ja asustelen tällä hetkellä 14- ja 7-vuotiaiden kissojeni kanssa. Harrastan tanssia, käsitöitä ja niin... kissoja. Ne osaavat kyllä ottaa paikkansa sekä sylissä että sängyssä.

Diakoniatyössä lähinnä sydäntäni ovat heikoimpien ja vähäosaisimpien tukeminen, päihdetyö ja osallisuuden vahvistaminen omassa yhteisössäni. Pyrin vaikuttamaan siihen, että ihmiset löytäisivät toisensa jälleen koronan jälkeen, ja yksinäisyys lievittyisi niin aikuisten kuin vanhustenkin keskuudessa.