Touhupiirin kevätretki

ti 17.5. klo 8.30

Käsityöpiirin lankaretki Kauhavan Lankavaan

Lähde lankojenostoreissulle Lankavaan! Kattava valikoima kaikenlaisia käsityölankoja odottaa juuri sinua. Lähdemme bussilla Sallilasta Kauhavalle, käymme ostoksilla Lankavassa ja Kauhavan seurakunnan lähetyskirppiksellä. Lähetyssihteeri Henna on luvannut meille kirkkoesittelyn ja hartaushetken kirkossa. Tapaamme ehkä myös Kauhavan seurakunnan käsityöpiiriläisiä kahvittelun merkeissä. Retken käytännön järjestelyistä ja ajoista tulee infoa lähempänä.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Diakonissa

Olen diakonissa Maarit, nelostien tuoma, alunperin turkulainen. Pihtiputaalle olen nyt asettunut ja asustelen tällä hetkellä 14- ja 7-vuotiaiden kissojeni kanssa. Harrastan tanssia, käsitöitä ja niin... kissoja. Ne osaavat kyllä ottaa paikkansa sekä sylissä että sängyssä.

Diakoniatyössä lähinnä sydäntäni ovat heikoimpien ja vähäosaisimpien tukeminen, päihdetyö ja osallisuuden vahvistaminen omassa yhteisössäni. Pyrin vaikuttamaan siihen, että ihmiset löytäisivät toisensa jälleen koronan jälkeen, ja yksinäisyys lievittyisi niin aikuisten kuin vanhustenkin keskuudessa.