Touhupiiri

ti 16.11. kello 14.00 - 16.00
Seurakuntakeskus Sallila

Lähetyksen käsityöpiiri Sallilassa

Tule tekemään käsitöitä lähetyksen hyväksi Sallilaan joka toinen tiistai. Voit virkata, neuloa tai vaikka koukuta, tyyli on vapaa. Halutessasi voit myös ommella sytomyssyjä trikookankaasta. Seurakuntamme 90+ -vuotiaat saavat vuosittain lahjaksi villasukat, joita touhupiiriläiset neulovat. Vauvojen nuttuja neulotaan lähetettäväksi Afrikkaan ja sytomyssyjä toimitetaan Jyväskylään syöpäosastolle jaettaviksi potilaille. Tänä syksynä neulomme jälleen myös jämälangoista virikemuhveja lahjoitettavaksi vanhuksille laitoksiin. Muhvin pystyy neulomaan, jos osaa oikean ja nurjan silmukan, joten tule mukaan, vaikka et mielestäsi kovin taitava olisikaan! Lankoja saat seurakunnalta, mutta voit myös käyttää omiasi, jos haluat. Kahviraha on 2 euroa, tuemme sillä lähetyksen kohteitamme.