Minun kirkkoni

Asetu ehdolle

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Lisätietoja ehdokasasettelusta

Valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleissa asetutaan ehdolle valitsijayhdistyksen kautta. Yhdistys kerää listalleen ehdokkaita, joilla on yhteinen näkemys esim. kirkon uudistamisesta, tasa-arvon edistämisestä tai nuorten aseman vahvistamisesta kirkossa.

Tietoa valitsijayhdistyksistä

Vaalilautakunnan kokoonpano 2018

Kirkkovaltuusto on valinnut kokouksessa 21.5.2018 seuraavat neljä henkilöa vaalilautakuntaan:

Puheenjohtajaksi Arja Huuskonen, jäseniksi Jorma Luomala, Taina Toikkanen, Kaisa Vuorinen ja Heikki Toikkanen.

Sallilantie 4
44800 PIHTIPUDAS

Vapaapäivät yleensä torstai ja perjantai.

#minunkirkkoni

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Seurakuntavaalit 2018