Tahkoniemen leirikeskus

Koskenniskantie 116, 44800 Pihtipudas

Tahkoniemen leirikeskus Saanijärven rannalle 1980 -luvulla rakennettu hirsinen leirikeskus. Majoitus 12 huoneessa, yhteensä 39 vuodepaikkaa. Maksimissaan 50 saa majoittua tilaan kerralla. Lisäksi saunan takkahuoneessa voi yöpyä pari henkeä. Allergiahuone. Saunarakennuksen voi vuokrata erikseenkin. Päärakennuksessa lisäksi koulutus- ja ruokailutilat, suurtalouskeittiö sekä sosiaalitilat. Kaksi takkahuonetta. Valokuituyhteys. Rannassa isokokoinen saunarakennus takkahuoneella sekä osittain katettu iso laavu tulipaikkoineen. Vuokraajien käytössä kaksi soutuvenettä ja pelastusliivit. Matala uimaranta laitureineen. Rakennuksiin ei saa tuoda sisälle lemmikkieläimiä.

Suurtalouskeittiö ajanmukaisella koneistuksella. Keittiön käyttäjällä oltava hygieniapassi. Sähkölämmitys. Sisätiloihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

HINNAT

Hinta max 430 €/vrk. Kaksi vuorokautta - 7 %, viikko - 20 %. Pienien ryhmien hinnoittelu henkilöluvun mukaan aikuinen 15 €/hlö/vrk, lapsi 12 €/hlö/vrk. Minimiveloitus yöpymisestä 150 €/vrk ilman saunan käyttöä, tällöin maksimi 10 aikuista. Kesäajan varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

TARJOUSHINTA TAHKONIEMEN LEIRIKESKUKSEN KÄYTÖSTÄ SEURAKUNNILLE JA

PIHTIPUTAAN NUORISOJÄRJESTÖILLE (KUN LEIRI SUUNTAUTUU NUORILLE JA LAPSILLE).

Normaalihinta 430 €/vrk, tarjous vähintään 5 vrk leiristä -25 % eli 322,50 €/vrk

Hinta sisältää päärakennuksen käytön majoituksineen, saunan ja laavun sekä soutuveneiden (2 kpl) käytön.

Leirit 2-4 vrk hinta – 20 % eli 344 €/vrk, 1 vrk 430 €. Tilojen loppusiivous kuuluu vuokraajalle.

Varaukset ja tiedustelut Pihtiputaan seurakunnan kirkkoherranvirastosta  p. 014-5791121 tai taloustoimistosta 044-7844420.