Kirkolliset ilmoitukset

Pihtipudas

Jumalanpalvelukset

Su 29.3. klo 13 sanajumalanpalvelus työntekijöiden kesken pääkirkossa A. Huuskonen ja J. Kinnunen. Kirkko avoinna jumalanpalveluksen jälkeen noin kaksi tuntia hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla seurakunnan työntekijä, mikäli haluat keskustella hänen kanssaan.

Jumalanpalveluksen seuraaminen Pihtiputaan kirkosta koronaviruksen aikana

Jumalanpalvelukset pyritään pitämään kaikissa Suomen kirkoissa myös näinä aikoina, kun kokoontuminen fyysisesti yhteen on mahdotonta. Näin toimimme myös Pihtiputaalla. Facebook -kotisivujemme kautta (ttps://www.facebook.com/Pihtiputaan-seurakunta) voit seurata jumalanpalvelusta live-lähetyksenä. Myös kotisivuilla (https://www.pihtiputaanseurakunta.fi/) on näkyvissä live-lähetys kirkosta. Jumalanpalvelukset ovat katsottavissa jälkeen päin viikon ajan.

Muistakaa mahdollisuus myös seurata jumalanpalveluksia televisiossa ja radiossa.

Seurat

Rukoushuoneella ei ole seuroja toistaiseksi.

Diakonia

Diakonia-avustuksissa ja keskusteluavuntarpeessa suora yhteys vt. diakoni Tuomas Hurmeeseen, myös viraston ollessa kiinni, P. 040 765 2453.

Kirkkoherranvirasto toistaiseksi avoinna vain ma-ke klo 9-12.