Keski-Suomen miestenilta

Saarijärven kirkko

Miestenillan teemana on Suomi 100 -juhlavuoteen liittyvä Itsenäinen mies? Onko itsenäisen Suomen mies itsenäinen vai itsepäinen? Onko itsenäisyys riippumattomuutta? Jos on, niin mistä? Mikä uhkaa miehen itsemääräämisoikeutta? Tarvitaanko sitä?

Lähtö Pihtiputaalta kello 16.00 Sallilan takapihalta. Maksu 15 € kerätään käteisellä bussissa. Varaa mukaan mielellään tasaraha.

Ilmoittautuminen Viitasaaren seurakunnan kirkkoherran virastoon numeroon 014 333 4920.

Illan puhujina ovat vuorineuvos Ilpo Kokkila, toimittaja ja pappi, Suomen Kuvalehden entinen päätoimittaja Tapani Ruokanen sekä kenttäpiispa Pekka Särkiö.

Musiikista vastaavat Jari Nuppola ja Saarijärven ja Pylkönmäen laulavat miehet. Illan juontajana toimii rovasti Olavi Vuori.

Kolehti hengelliseen työhön veteraanien parissa.

Tarjoilu kirkkopuistossa klo 17 alkaen.