Partiotoiminta

Pihtiputaan Partiolaiset ry on paikkakunnalla toimiva partiolippukunta. Pihtiputaan seurakunta toimii lippukunnan taustayhteisönä antaen mm. toimitilat partiolaisten käyttöön. Partiossa on toimintaryhmiä kaikenikäisille partiolaisille. Ryhmät kokoontuvat maanantai ja torstai iltaisin seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa omien johtajiensa johdolla.

Lippukunnanjohtajana toimii  Taina Asikainen +358407144879

Pihtiputaan Partiolaiset ry.

Partiolippukunta toimii seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa. Seurakunta tukee partiotoimintaa toiminta avustuksella vuosittain. Partiolippukunta on oma itsenäinen rekistöröity yhdistys, jolla on oma hallitus. Lippukunnanjohtajana  Taina Asikainen.

Syyskaudella toimii neljä eri ikäisille suunnattua partioryhmää, jotka kokoontuvat pääsääntöisesti maanantai iltaisin Sallilan nuoristiloissa.