Taloustoimisto avoinna normaalisti ma-pe klo 9-12.

Jos asiasi koskee seurakunnan talous-, hallinto-,henkilöstö-, kiinteistö- tai metsäasioita, niin ota yhteyttä talouspäällikkö Anna-Maija Ojalaan  044-7844420 tai 014-5791131.

****************************************************************************

VUOKRAAMME seurakuntakeskus Sallilaa, Tahkoniemen leirikeskusta ja Muurasjärven kirkkoa erilaisten tilaisuuksien ja juhlien pitopaikaksi. Sallilassa ja Muurasjärvellä tarjoilut hoitaa siihen oikeutettu pitopalvelu. Tietoja eri pitopalveluista virastolta. Tahkoniemellä mahdollista vuokrata myös vain saunaa, esim kokouksiin ja saúnomiseen. Tahkoniemen leirikeskuksen keittiön käyttäjällä oltava hygieniapassi.

****************************************************************************

SUUNNITTELETKO RAKENTAMISTA, ETSITKÖ TONTTIA KAUNIILTA PAIKALTA?

Myytävänä Niemenharjun rinteessä kolme tonttia Koliman tuntumassa järvinäkymällä ja rantaoikeudella keskustan lähellä. Tonttien koot 3162 -3829 neliömetriä. Tonteilla rakennusoikeutta 474 - 574 neliötä. Yhteisranta, johon saunan rakennusoikeus.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä taloustoimistoon p. 044-7844420 tai 014-5791131 tai sähköpostilla anna-maija.ojala(at)evl.fi